De partners van Beekhuis Yachtbrokers

Dutch Classic Boat Design & Engineering


Dutch Classic Boat Design & Engineering

Harkemastate 17
8925 HD Leeuwarden

 

Producten / Ontwerpen

Dutch Classic Boat -Design & Engineering- maakt lijnenplannen van schepen en boten en doet dat onder andere voor klassieke Nederlandse platbodems. Deze lijnenplannen worden meestal uitgewerkt in de vorm van een snijpakket en samenstellingstekeningen voor de bouw in staal of aluminium.

Niet altijd gaat het om nieuwbouw, ook vaak refit en verbouw. Dan wordt een nieuw gedeelte voor een bestaand schip uitgewerkt in een snijpakket. Hiermee kan de werf de bouwtijd aanzienlijk bekorten. Het bestaande oude schip wordt zo goed mogelijk opgemeten en in 3D gedigitaliseerd. De nieuwbouw wordt op de computer in 3D gemodelleerd. Vervolgens worden de plaatuitslagen gemaakt en in snijklare onderdelen uitgewerkt.

Snijpakketten bestaan naast de genummerde uitgesneden platen (met markeringslijnen) uit een algemeen plan, een samenstellingstekening, een stuklijst, en zonodig andere aanwijzingen voor de bouw.

Snijpakketten van eigen ontwerpen zijn te koop voor (zelf)bouw. Je betaalt dan voor het platenpakket, de tekeningen en het eenmalig bouwrecht. We werken natuurlijk ook in opdracht, dan zijn alle rechten voor de opdrachtgever.

Door de bouw van klassiek Nederlandse rond- en platbodemjachten hebben we veel ervaring met het uitslaan en vormen van dubbel gekromde oppervlakken. Dit kunnen we ook gebruiken voor meer industriële toepassingen en weg- en waterbouw.

​Hier is de link naar de site: DUTCH CLASSIC BOAT

 

. . . . . . .
terug

Realistisch

Bij u aan boord geven wij een markt- gerelateerd prijsadvies af en bespreken we de te voeren verkoopstrategie...
Lees verder...

Transparant

Bemiddeling via Beekhuis Yachtbrokers is altijd op basis van 'No Cure No Pay'...
Lees verder...

Zekerheid

De koopsom, verdeeld over een aanbetaling en restbetaling, zal worden gestort op het bankrekeningnummer van de Stichting Beheer Derdengelden Hiswa Vereniging....
Lees verder...

Full-service

Geen verkoophaven, echter wèl volledige service voor uw jacht op de eigen ligplaats...
Lees verder...