De partners van Beekhuis Yachtbrokers

Simon van der Meer JachtbouwCeresweg 14
8938 BG  Leeuwarden

Simon van der Meer jachtbouw in Leeuwarden is een jachtbouw en scheepstimmerbedrijf vooral gespecialiseerd in custom build schepen. Welk schip u ook kiest, wij timmeren het in zoals u het hebben wilt!

In onze werkplaats in Leeuwarden is binnen ruimte voor schepen tot 15 meter. Daarnaast beschikken wij over een schiphuis voor schepen tot een lengte van 19 meter. Ook betimmeren wij op locatie.

Als een van de weinigen in Nederland is Simon van der Meer in staat schitterende, snelle, op vlam gebouwde, houten eenheidsklassen te bouwen, zoals 30m2, 22m2 en 16m2.

Daarnaast kenmerken onze werkzaamheden zich door de grote diversiteit in schepen die door ons betimmerd worden. Variërend van beroepsvaart waaronder rondvaartboten, garnalenkotters en rijncruise schepen tot pleziervaart als sloepen, DEVE's en wantij en grotere schepen als Vripack kotters, Selene, Grand Banks en Doggersbank. Betimmering, reparatie en renovatie, alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd.

Voor meer informatie: SIMON VAN DER MEER JACHTBOUW

  

. . . . . . .
terug

Realistisch

Bij u aan boord geven wij een markt- gerelateerd prijsadvies af en bespreken we de te voeren verkoopstrategie...
Lees verder...

Transparant

Bemiddeling via Beekhuis Yachtbrokers is altijd op basis van 'No Cure No Pay'...
Lees verder...

Zekerheid

De koopsom, verdeeld over een aanbetaling en restbetaling, zal worden gestort op het bankrekeningnummer van de Stichting Beheer Derdengelden Hiswa Vereniging....
Lees verder...

Full-service

Geen verkoophaven, echter wèl volledige service voor uw jacht op de eigen ligplaats...
Lees verder...