BOOT Düsseldorf 2024

Welkom op Boot Düsseldorf

Dit is Boot Düsseldorf

’s Werelds grootste jacht- en watersportbeurs

Welkom, beste bezoekers van Boot Düsseldorf. Met circa 237.000 bezoekers uit ruim 60 landen en meer dan 1.500 exposanten uit 68 landen op 220.000 vierkante meter in 16 hallen, is Boot Düsseldorf de grootste jacht- en watersportbeurs ter wereld.

Zowel zeilers als motorbootvaarders vinden hier een geschikte boot. Of het nu een jol of een luxueuze jacht betreft: het omvangrijke aanbod spreekt voor zichzelf. Op Boot staan verschillende soorten watersporten, waaronder duiken, surfen, skimboarden, kitesurfen, stand up paddling of kanoën en de bijbehorende uitrustingen centraal.

Door het aantrekkelijke podiumprogramma met interessante interviewpartners uit de branche, het nieuwste aanbod van trendsporten en een eersteklas mix van workshops en acties waar je zelf aan mee kunt doen, als amateursporter maar ook als expert, is de beurs wereldwijd uniek in haar soort.

De themawerelden

's Werelds grootste watersportbeurs imponeert en staat garant voor volop genieten - voor jong en oud, beginners en professionals, vakantiegangers en sporters. Want in de 9 themawerelden van Boot Düsseldorf draait het niet alleen om kijken, maar vooral om meedoen en uitproberen!

Het programma voor bezoekers en vakbezoekers

Boot Düsseldorf is hét ontmoetingspunt voor de watersport! Het programma van boot met activiteiten, evenementen, specials en seminars rond de vrije tijd en het leven op het water, is dan ook bont en veelzijdig.

Voor meer informatie: BOOT DÜSSELDORF 2024

  • ± 1 minuut