Uw jacht verkopen via Beekhuis Yachtbrokers

Transparantie in kosten

Beekhuis Yachtbrokers werkt voor een vooraf bepaalde vaste courtage. De hoogte van de courtage is afhankelijk van de prijsklasse waarbinnen de waarde van het motor- of zeiljacht valt.

Wij werken op basis van “No Cure No Pay”. Dit betekent: geen verkoop, géén kosten!

Zekerheid

De koopsom, verdeeld over een aanbetaling en restbetaling, zal worden gestort op het bankrekeningnummer van de Stichting Beheer Derdengelden Hiswa Recron.

Dit betekent dat de gelden op neutraal terrein worden beheerd en dus niet op een Derdengeldrekening van de makelaar zelf! Dit tot zekerheid van een succesvol verloop en afronding van de Koop/verkoop transactie.

Voor geregistreerde motor- en zeiljachten blijft de mogelijkheid van afwikkeling via de notaris.

Full-service

Beekhuis Yachtbrokers heeft geen verkoophaven, echter wel volledige service op eigen ligplaats. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat uw jacht verkoopklaar is en blijft. Dit doen wij onder andere door het jacht van binnen en buiten schoon te houden.

Wij zijn altijd aanwezig bij een bezichtiging van uw jacht met potentiële kopers. Uw aanwezigheid hierbij is niet nodig. Wij hebben al contact met de potentiële koper vóór de daadwerkelijke bezichtiging en weten zodoende wat de juiste benadering zal zijn.

U als eigenaar wordt in een later stadium bij het verkoopproces betrokken. Dit zal eventueel bij een tweede bezoek het geval zijn en zeker bij de proefvaart en/of keuring.

Realistisch

Graag maken wij een afspraak met u aan boord van uw motor- of zeiljacht voor een vrijblijvende bezichtiging. Op deze manier kunnen wij een marktgericht prijsadvies afgeven en kunnen we met u de te voeren verkoopstrategie bepalen.

Wij geloven niet in een waarde-bepaling vanaf een foto, dit zou uw jacht tekort doen.

Wanneer blijkt dat onze inzichten teveel van de uwe verschillen en u niet met ons in zee gaat, bent u ons niets verschuldigd.

Adverteren

Beekhuis Yachtbrokers adverteert met uw jacht op de volgende sites, waarmee wij een wereldwijd bereik hebben (klik op het logo voor de site):

Boote zu verkaufen de

Boat24

boote-yachten.de boote-suchen.de

holland-boote.de scanboat.com

yachtall

Beurzen

Beekhuis Yachtbrokers heeft weer een eigen stand op BOOT Holland in 2024.

Vanwege de overname van Yachtfocus door Boats Group vervalt de mogelijkheid van het huren van een advertentiewand op Boot Düsseldorf en Hiswa te Water.

BOOT Holland

Sponsoring

Sinds september 2015 sponsoren wij de grootste sportvereniging van Noord-Nederland: Hockeyclub G.H.B.S. We doen dit met een reclamebord langs het hoofdveld.

GHBS Sponsoring

Met ingang van het seizoen 2022-2023 zijn wij medesponsor van het 4e damesteam van hockeyvereniging G.H.B.S. dat uikomt in de hoogste reserveklasse in Noord-Nederland.