Uw jacht verkopen via Beekhuis Yachtbrokers

Transparantie in kosten


Beekhuis Yachtbrokers werkt voor een vooraf bepaalde vaste courtage. De hoogte van de courtage is afhankelijk van de prijsklasse waarbinnen de waarde van het motor- of zeiljacht valt.

Wij werken op basis van “No Cure No Pay”. Dit betekent: geen verkoop, géén kosten!

Zekerheid


De koopsom, verdeeld over een aanbetaling en restbetaling, zal worden gestort op het bankrekeningnummer van de Stichting Beheer Derdengelden Hiswa Vereniging.

Dit betekent dat de gelden op neutraal terrein worden beheerd en dus niet op een Derdengeldrekening van de makelaar zelf! Dit tot zekerheid van een succesvol verloop en afronding van de Koop/verkoop transactie.

Voor geregistreerde motor- en zeiljachten blijft de mogelijkheid van afwikkeling via de notaris. 

Full-service


Beekhuis Yachtbrokers heeft geen verkoophaven, echter wel volledige service op eigen ligplaats. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat uw jacht verkoopklaar is en blijft. Dit doen wij onder andere door het jacht van binnen en buiten schoon te houden.

Wij zijn altijd aanwezig bij een bezichtiging van uw jacht met potentiële kopers. Uw aanwezigheid hierbij is niet nodig. Wij hebben al contact met de potentiële koper vóór de daadwerkelijke bezichtiging en weten zodoende wat de juiste benadering zal zijn. 

U als eigenaar wordt in een later stadium bij het verkoopproces betrokken. Dit zal eventueel bij een tweede bezoek het geval zijn en zeker bij de proefvaart en/of keuring.

Realistisch


Graag maken wij een afspraak met u aan boord van uw motor- of zeiljacht voor een vrijblijvende bezichtiging. Op deze manier kunnen wij een marktgericht prijsadvies afgeven en kunnen we met u de te voeren verkoopstrategie bepalen.

Wij geloven niet in een waarde-bepaling vanaf een foto, dit zou uw jacht tekort doen.

Wanneer blijkt dat onze inzichten teveel van de uwe verschillen en u niet met ons in zee gaat, bent u ons niets verschuldigd.      

Bij het bezoek aan uw motor- of zeiljacht is het belangrijk dat we met zo weinig mogelijk personen aan boord gaan. De onderlinge afstand van 1,5 m. moet in acht worden genomen.

De jachtmakelaar heeft een desinfecterend middel bij zich om na het bezoek alles te kunnen desinfecteren.     

 

Adverteren


Beekhuis Yachtbrokers adverteert met uw jacht op de volgende sites, waarmee wij een wereldwijd bereik hebben (klik op het logo voor de site):

                                
 

                                                
 

       

 

                       

            

         

 

              
 

​                     Afbeeldingsresultaat voor logo youtube
 

                  

 

Beurzen


Beekhuis Yachtbrokers heeft een eigen stand op BOOT Holland, in 2020 alweer voor de zesde keer.

Tevens huren wij op een aantal beurzen een wand op de stand van Yachtfocus. We presenteren hier ons volledige aanbod. In 2019 was dat het geval op de Hiswa te Water en BOOT Düsseldorf. In 2020 beginnen we op BOOT Düsseldorf.

                     ​                          

 

Sponsoring


​Sinds september 2015 sponsoren wij de grootste sportvereniging van Noord-Nederland: Hockeyclub GHBS. We doen dit met een reclamebord langs het hoofdveld.

Wilt u uw motor- of zeiljacht verkopen? Laat ons contact met u opnemen!

Realistisch

Bij u aan boord geven wij een markt- gerelateerd prijsadvies af en bespreken we de te voeren verkoopstrategie...
Lees verder...

Transparant

Bemiddeling via Beekhuis Yachtbrokers is altijd op basis van 'No Cure No Pay'...
Lees verder...

Zekerheid

De koopsom, verdeeld over een aanbetaling en restbetaling, zal worden gestort op het bankrekeningnummer van de Stichting Beheer Derdengelden Hiswa Vereniging....
Lees verder...

Full-service

Geen verkoophaven, echter wèl volledige service voor uw jacht op de eigen ligplaats...
Lees verder...