BOOT Holland 2024

Boot Holland; dé enige indoor watersportbeurs van Nederland!

Wie van watersport houdt, kan op Boot Holland zijn hart ophalen. Het aanbod in boten is gevarieerder dan ooit! Zo ontdek je er een aanzienlijk aantal sloepen, tenders & weekenders en is de steiger is dé aanlegplaats voor motorjachten. Of laat je verrassen door de enorme houseboats op het paviljoen. Ook voor watersportaccessoires, scheepsbenodigdheden én alles over duurzaam varen is Boot Holland het juiste adres!

In de categorie open boten presenteren diverse bouwers en importeurs hun nieuwste sloepen en tenders. Interesse in elektrisch of hybride varen? Er zijn tientallen deelnemers die je hier graag meer over vertellen. In de provincie met de mooiste meren van Nederland mag het zeilen ook niet ontbreken! Nog geen vakantie gepland? Laat je inspireren op het recreatiepaviljoen en boek je (zomer)vakantie alvast op de beurs. Alle reden voor een bezoek aan Boot Holland van 6 t/m 10 maart 2024 in het WTC Expo Leeuwarden.

Meer dan 250 deelnemers

Wie van watersport houdt, kan bij Boot Holland zijn hart ophalen. Het aanbod in boten is gevarieerder dan ooit!

Vele primeurs

Boot Holland is dé enige indoor watersport beurs en dé ideale aftrap van je watersportseizoen.

Meer dan alleen boten

Op het gebied van accessoires en diensten is er ruime keus. Van verzekering en electronica tot een complete refit.

Beekhuis Yachtbrokers op Boot Holland

Elke editie van Boot Holland vanaf 2015 is Beekhuis Yachtbrokers vertegenwoordigd met een eigen stand. Zo ook de eiditie van 2024; het standnummer is 2117. Dit is vlakbij ingang Noord

Ook dit jaar bent u van harte welkom op onze stand om met ons van gedachten te wisselen over de verkoop van uw motor- of zeiljacht, de aankoop van een jacht of gewoon voor een praatje.

Voor meer informatie over Boot Holland volgt hier de link: BOOT HOLLAND 2024

  • ± 1 minuut