Allround Watersport Meerwijck

Allround Watersport is dé watersport speciaalzaak van Groningen en is gelegen aan het Zuidlaardermeer. Allround Watersport is opgericht in 1975. Momenteel staat de 2e generatie van de familie Stalman aan het roer. Gemoedelijk, comfortabel, veilig, kindvriendelijk en compleet. Dat is waar Allround Watersport voor staat!

Jachthaven Allround Watersport aan het prachtige Zuidlaardermeer

Allround Watersport ligt midden in een natuurgebied aan de rand van het Zuidlaardermeer. Hier vindt u rust en gastvrijheid én kunt u genieten van alle comfort. Op sommige dagen zwemt zelfs de bever langs de jachthaven en kunt u hier veel bijzondere vogels zoals de lepelaar of de ijsvogel spotten.

Nieuwe winkel, Jobe shop, havenkantoor én steigers

Allround Watersport is ook het meest complete watersportbedrijf van Groningen. Dit hebben we bereikt door naar onze gasten te luisteren en continu te investeren in duurzame materialen en producten. Geleid door onze passie helpen we iedereen het water op en te genieten van de watersport.

In het voorjaar van 2016 hebben wij de winkel, inclusief de nieuwe Jobe shop én het havenkantoor compleet verbouwd. Tevens zijn er honderden meters nieuwe, duurzame steigers met elektriciteitspalen geïnstalleerd. Het comfort voor ligplaatshouders en passanten hebben wij daarmee nóg meer verbeterd.

Wij heten u graag welkom in onze moderne jachthaven en complete watersportwinkel. Ook voor stalling, tankenen onderhoud van uw boot kunt u bij ons terecht, evenals voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruilte buitenboordmotoren nieuwe of tweedehands boot.

Hier is de link naar de site:ALLROUND WATERSPORT MEERWIJCK