Aankoopkeuring, Taxatie, Vlakdiktemeting

Blue Loeks Marine is niet verbonden aan een jachtmakelaar, werf, bank of verzekeraar. Hierdoor is onze onafhankelijke commerciële integriteit, als jachtexpert voor u, gewaarborgd.

Wij kunnen de vlakdiktemeting, taxatie, aan- en verkoopkeuring van uw zeiljacht, motorboot of woonark verzorgen. Daarnaast kunnen we als schade of contra-expert u bijstaan.

Als EMCI Registered Marine & Yachtsurveyor ® met 40 jaar ervaring in zee-, binnenvaart en pleziervaart adviseren wij u persoonlijk, duidelijk en deskundig over de conditie van uw (toekomstig) zeilschip, jacht of boot. Dit kan zowel bij aankoop of verkoop van uw zeiljacht of motorboot een volledige keuring zijn, of op andere momenten zoals bij uw regulier onderhoud, en het aantonen daarvan voor uw verzekering, enkel de huiddiktemeting, ook wel vlakdiktemeting genoemd.

We zijn geregistreerd taxateur, zowel voor zeilboten, motorjachten en kleine bedrijfsvaartuigen. Als 1 van de weinige in Nederland zijn wij ook gespecialiseerd in taxaties van woonschepen en woonarken.

Hier is de link naar de site: BLUE LOEKS MARINE

BLM yacht surveys

categorie├źn:
Experts