Boot-check

Boot onderhoud en keuring

Boot-Check is een onafhankelijk en erkend keuringsbedrijf (erkend en gelicentieerd), voor pleziervaartuigen als boten, jachten en schepen. Boot-Check verzorgt (periodieke) keuringen en aan- en verkoopkeuringen van uw pleziervaartuig.

Wij kunnen u in diverse landen van dienst zijn. Bijvoorbeeld Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, maar ook in de landen rondom de Middenlandse Zee zoals Spanje, Turkije, Italië en Griekenland.

Voor u als eigenaar van een boot, jacht of schip is het te allen tijde belangrijk om te weten hoe het met de technische staat en veiligheid van uw schip gesteld is. Door een periodieke bootkeuring weet u zeker dat u met een veilig schip het water op gaat. U houdt op deze manier de jaarlijkse onderhoudskosten in de hand doordat mogelijke problemen vroegtijdig geconstateerd worden.

Aankoopkeurig of verkoopkeuring

Bent u voornemens een pleziervaartuig te kopen of te verkopen? Dan is het belangrijk om op voorhand de conditie van het schip te kennen. Vooral wanneer u een boot koopt wilt u natuurlijk zeker zijn geen kat in de zak te kopen. Anderzijds - wanneer u uw boot wilt verkopen - zijn onze uitgebreide keuringsrapporten een perfect verkoopargument om de koper over de streep te trekken, omdat deze zodoende precies weet wat hij koopt. Door te kiezen voor een aankoopkeuring of verkoopkeuring weet u precies waar u aan toe bent, wel zo'n fijn gevoel. Op de pagina boot inspectie vindt u meer informatie over de punten waarop wij het vaartuig keuren.

Boot (periodiek) laten keuren

U wilt natuurlijk altijd veilig en zeker het water op, zonder onaangename verrassingen. Net als met een auto is het verstandig uw boot zelfs periodiek te laten keuren. Op die manier bent u altijd op de hoogte van de conditie van uw boot en zult u niet snel voor verrassingen komen te staan. Door het (periodiek) keuren van de boot, komen eventuele gebreken vroegtijdig aan het licht. Op deze manier kunt u tijdig gepaste actie ondernemen zodat erger, of onaangename verrassingen op het water voorkomen kunnen worden!

U wilt toch ook lang van uw boot genieten? Boot-Check is een EMCI gecertificeerd bedrijf.

Voor meer informatie: BOOT-CHECK

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten


categorie├źn:
Experts