Bootcentrum Groningen

De geschiedenis van het Bootcentrum start na de tweede wereld oorlog. E.W. van Vliet, tijdens de oorlog werkzaam bij de bevoorrading van schepen, neemt een zeilmakerij over die al sinds eind 18e eeuw actief is. In 1960 startte hij op het Gedempte Zuiderdiep in Groningen het Bootcentrum. Sindsdien heeft de winkel zich ontwikkeld van authentieke schipperswinkel tot maritieme mode- en lifestyle winkel.

Het Bootcentrum biedt een ruime keus aan maritieme dames- en herenmode van o.a.Holebrook en Murphy & Nye . In ons assortiment zitten ook de traditionele merken als Roosenstein Wolke, Fisherman out of Ireland,Irelandseye en Saint Jamesmet o.a. wollen truien, schipperstruien en Bretonse streepjes shirts, Camplin, Dalmard Marine en Biesot met wollen houtje-touwtje jas, jopper en caban, ook wel bekend als peacoat. Naast de warme wollen truien en jassen van de nautische merken hebben we ook wollen kleding van Icebreaker.

Nieuw in de winkel is het merk MCS We The People, voorheen Marlboro Classics. MCS is een merk met klassiekers. Goede kwaliteit, duurzaam en met oog voor detail. Samen met nog een aantal Italiaanse designmerken maken zij een bezoek aan de winkel meer dan de moeite waard.

Voor de echte watersporters hebben we zeilkleding van Henri Lloyd, bootschoenen van Sebago, maar ook maritieme cadeaus, olielampen, scheepslampen, barometers, thermometers, hygrometers en andere watersportartikelen.


We zijn als enigen in de wijde omgeving gespecialiseerd in olielampen en toebehoren. Nog altijd vindt u in onze winkel lampenkappen, lampenglazen, branders en lont voor de olielamp.

Hier is de link naar de site: BOOTCENTRUM GRONINGEN

Gedempte Zuiderdiep 57
9711 HC Groningen

procincies:
Groningen
categorie├źn:
Watersport- en kledingwinkels