Bootkeuring Friesland

Wie zijn wij?

Eigenaar van Bootkeuring Friesland is ondernemer en watersporter Marcel van der Veen. Naast zijn technische opleiding als scheepswerktuigkundige heeft Marcel de nodige zeilervaring opgedaan. Werkervaring deed hij op bij verschillende werven, scheepsreparatiebedrijven en scheepsimporteurs.
Marcel heeft veel ervaring als ZZP’er, ingehuurd door verschillende watersportbedrijven en ingezet voor jachtbouw, onderhoud en reparaties aan nieuwe en gebruikte jachten. Ook heeft Marcel de opleiding tot expert pleziervaartuigen gevolgd en is E.M.C.I. gecertificeerd yacht surveyor.

Conflictbemiddeling

Conflictbemiddeling in de watersport. Conflicten en geschillen komen helaas ook in de watersport/jachtbouw branche voor. Conflicten of geschillen kunnen ontstaan rondom de aankoop van nieuwe of gebruikte pleziervaartuigen. Ook kan er een conflict ontstaan over een reparatie of refit van een schip. Bij nieuwe boten kunnen de conflicten al ontstaan gedurende de bouw, bijvoorbeeld over de kwaliteit van het geleverde werk, niet behaalde levertijden of onverwachte meerwerknota’s. Bij gebruikte zeil- of motorjachten kunnen geschillen ontstaan doordat er verborgen gebreken aan het licht komen. Ook bij het uitbesteden van werkzaamheden aan uw schip kunnen geschillen ontstaan over de uitvoering van werkzaamheden, levertijden of de kwaliteit van uitgevoerde reparaties of refits. Komt u er met de betrokken partijen niet uit dan is het wellicht een goed idee om een bemiddelende partij in te schakelen. Wij hebben naast onze expertise in de watersport en jachtbouw ook een aantal communicatie opleidingen (NLP) gevolgd.

Ervaring

Onze ervaring is dat onze oplossingsgerichte communicatie ondersteund met onze technische know how heeft bewezen erg effectief te zijn in het oplossen van conflicten en geschillen. Wij zoeken altijd naar de oplossing waarbij alle partijen tevreden zijn.

Voordelen van conflictbemiddeling

Een geslaagde conflictbemiddeling is altijd veel goedkoper en bevredigender dan een traject met advocaten. Het uitgangspunt is om het conflict op te lossen en het niet uit te vechten. Er zijn bij een goede conflictbemiddeling 2 winnaars en geen verliezers. Bovendien is de relatie tussen de partijen meestal niet verstoord. Verstoorde relaties en verwachtingen kunnen leiden tot slechte reclame.

​Hier is de link naar de site: BOOTKEURING FRIESLAND


Bootkeuring Friesland Logo 1

categorie├źn:
Experts