Cornelder Scheepstechniek

SCHEEPSTECHNIEK

Ruim 10 jaar geleden zijn we begonnen met ons scheep technisch bedrijf. Of het nu gaat om kleine reparaties of complete, op maat ontworpen installaties, bij Cornelder Scheepstechniekkunt u altijd terecht.

Onze activiteiten variëren van levering en installatie van complete scheepsinstallaties en installeren van motoren tot aan kleine reparaties.

Daarbij kunt u denken aan installeren en verkoop van zonne panelen, toiletten, omvormers en laders maar ook televisie, radio en navigatie apparatuur. Daarnaast zijn we al jaren het bedrijf in Friesland voor uw Hiswa gas keuringen.

U kunt 24 uur per dag op onze service rekenen.

Door het uitgebreide aanbod van producten en diensten kunt u bij ons terecht voor een totaal oplossing.

Bij al onze installaties staat service en kwaliteit voorop.

Wanneer u vragen heeft of informatie wilt over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

WATERSPORTWINKEL

In onze watersport winkel in Grou, het watersport hart van Friesland, verkopen wij diverse artikelen voor uw schip, een kleine greep uit de collectie is, toiletten, messing werk, slang, kabel, Bep marine elektrische benodigdheden, zonnepanelen, Vetus onderdelen, Jensen audio, schoonmaak middelen en nog vele andere artikelen en wat wij niet op voorraad hebben bestellen wij graag voor u.

Verder hebben wij ook nog een kleine collectie accessoires zoals zeildoek gemaakte tassen, beurzen, I pad houders, toilet tassen, weekend tassen maar ook onbreekbaar servies, wind lichten en kussens en nog meer accessoires.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in onze vernieuwde watersport winkel.

De koffie staat klaar.

Hier is de link naar de site: CORNELDER SCHEEPSTECHNIEK