De Driesprong

De Driesprong Yachtcharter

De chartervloot van De Driesprong is geen onbekende in de charterwereld. Al meer dan 50 jaar verhuurt De Driesprong Yachtcharter moderne motorjachten van 10 tot 14 meter in meerdere prijsklassen. Dankzij de kwaliteit van de motorjachten en de snelle en klantgerichte service kan de chartervloot nog jaarlijks worden uitgebreid met nieuwe jachten. Alle jachten worden in eigen beheer gebouwd en volledig afgestemd op de hoge eisen van de huidige chartermarkt. Dit is voor u de garantie dat u ongestoord kunt genieten van een perfecte vaarvakantie bij De Driesprong Yachtcharter.

Jachtwerf De Driesprong

Naast nieuwbouw van schepen is De Driesprong tevens goed uitgerust voor alle voorkomende onderhoudswerken en reparatie. Omdat Jachtwerf De Driesprong het volledige onderhoud van de eigen verhuurvloot uitvoert, is de werf uitgerust met de modernste technische faciliteiten.

Jachthaven De Driesprong

De Driesprong beschikt over een moderne jachthaven met alle faciliteiten voor zowel de passant als voor de vaste ligplaatsen. De jachthaven is een prima gelegenheid om een paar dagen te liggen en per fiets mooie tochten te maken door de omgeving. 's Morgens kunt u gezellig op uw eigen boot ontbijten met heerlijke warme broodjes, croissants en een ochtendkrant.

Hier is de link naar de site: DE DRIESPRONG