De Schiffart Watersport

Onze jachthaven in Terherne

Nette en centraal gelegen jachthaven met vaste- en passanten ligplaatsen

Naast een verhuurvloot en een watersportshop beschikken wij ook over een nette jachthaven. De jachthaven is centraal in het Friese merengebied gelegen, direct aan het Prinses Margrietkanaal. De haven beschikt over 100 comfortable ligplaatsen, voor zowel passanten als vaste ligplaatshouders, en tal van watersportfaciliteiten zoals een trailerhelling een botenlift van 20 ton. De ruime ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en en watertappunten. De hoge vaste steigers zijn stabiel en zorgen ervoor dat u meestal op dekhoogte kunt opstappen. Tevens is er mogelijkheid tot winterstalling, op het buitenterrein of in een van de speciale loodsen. Voor auto (en trailer) is er een afgesloten parkeerterrein.

De ingang heeft een diepte van ongeveer 2.10 meter terwijl de haven "binnen" een diepte heeft van ongeveer 2.50 meter. We beschikken op de haven over een toiletgebouw met vloerverwarming. Elke gast bij ons op de haven heeft de beschikking de auto te parkeren op een afgesloten parkeerterrein en gebruik te maken van onze haven karretjes. 's Avonds is het terrein sfeervol verlicht.

Yachtcharter De Schiffart is een erkend jachtverhuurbedrijf in Terherne, Friesland. Hét yachtcharter bedrijf in Friesland voor het huren van uw motorboot sloep of snelle boot.

De huurvloot bestaat uit 30 motorboten variërend in de lengte van 5,00 tot 13,50 meter. Alle motorboten bieden u de faciliteiten voor een aangename vaarvakantie in Friesland.

Hier is de link naar de site: DE SCHIFFART TERHERNE