Dros Nautic

Onafhankelijk keuringsbureau voor pleziervaartuigen

Dros Nautic verzorgt aankoopkeuringen, inspecties en taxaties van boten maar kan booteigenaren ook adviseren bij de bouw, verbouw of reparatie van hun schip. Dros Nautic is al twintig jaar gespecialiseerd in aankoopkeuringen van pleziervaartuigen.

Voor wie?

De keuringen worden in hoofdzaak uitgevoerd voor potentiele kopers of eigenaren van boten, maar ook voor de rijksoverheid, verzekeringsmaatschappijen en watersportverenigingen. Van 1994 tot 2002 zijn veel aankoopkeuringen uitgevoerd in opdracht van de voormalige Expertise afdeling van de ANWB. De positie van Dros Nautic is volstrekt onafhankelijk.

Waar?

Dros Nautic heeft een vestiging in Zuid-Holland en in Friesland, zodat het hele land wordt bestreken. Ook keuringen in het buitenland voeren wij uit.

Ervaring en vakbekwaamheid

Uw zekerheid is onze grote ervaring en vakbekwaamheid: vanaf 1968 jaar werkzaam in de watersport en 20 jaar gespecialiseerd in Aankoopkeuringen van Pleziervaartuigen. Veel ervaring in aankoopkeuringen is “een must” om tot goede beoordelingen te komen en dus erg belangrijk in uw keuze. Dros Nautic is gecertificeerd als Hiswa Qualified Yacht Surveyor en werkt met de Hiswa Algemene Voorwaarden voor Expertises. U kunt deze vinden op onze site. De eisen die aan een Hiswa Expert worden gesteld kunt u vinden op www.hiswa-expert.nl De inspectie voor Aankoopkeuringen worden uitgevoerd conform de Hiswa normen, welke zijn vastgelegd in het Hiswa Expertise Handboek. Met uw keuze voor een Hiswa Expert kiest u voor een bureau waarbij u altijd kunt terugvallen op een degelijke brancheorganisatie die is aangesloten bij de Geschillen Commissie in Den Haag.

Hier is de link naar de site: DROS NAUTIC


categorie├źn:
Experts