Jachtwerf W. Bijlsma

Dienstverlening

Op het gebied van dienstverlening in de pleziervaart is Jachtwerf W. Bijlsma te Warten een modern en goed uitgerust bedrijf met overdekte ligpaatsen, stalling, loodsen, verwarmde onderhoudsloodsen (schilderwerkplaatsen), overdekte reparatie haven met een 2-tons kraan voor het verwijderen van bijvoorbeeld motoren e.d., een sloepenkraan tot 2-ton en een groot buitenterrein.

U kunt bij ons terecht voor schepen met een lengte tot 15 meter en een maximaal eigen gewicht van 35 ton.

Al het voorkomende onderhoud en reparatiewerk kan door Jachtwerf W. Bijlsma worden geregeld. Voor doe-het-zelf werkzaamheden biedt Jachtwerf W. Bijlsma volop mogelijkheden.

Teneinde bovenstaande diensten optimaal te kunnen uitvoeren, beschikt de werf over een modern hellingsysteem, een in 2007 gereed gekomen stallingloods, grote overdekte ligboxen en een overdekte reparatiehaven.

Ligging

Jachtwerf W. Bijlsma is gehuisvest in het pittoreske dorp Warten op een afstand van circa 2 kilometer van het natuurpark de Oude Venen en het watersportgebied Princehof, gelegen tussen Eernewoude en Grou.

Reparaties en onderhoud

Voor alle reparatie en/of onderhoud kunt u uitstekend bij ons terecht. Voor doe-het-zelf werkzaamheden zijn volop mogelijkheden op onze werf. Wij beschikken over verwarmde schilderloodsen (2 stuks), terwijl er een overdekte reparatiehaven met 2-tons kraan tot uw beschikking staat. Deze laatste faciliteit biedt u de mogelijkheid om motoren en/of andere zware onderdelen van of aan boord te brengen.

Voor meer informatie: JACHTWERF W. BIJLSMA


Midsbuorren 10
9003 LA Warten

procincies:
Friesland
categorie├źn:
Jachthavens, Campings, Stalling