Schilderwerk

Het schilderwerk is het eerste aanzicht van uw boot. Daarom bekijken we per project wat de beste aanpak is.Of uw houten, polyester of metalen schip nou een jaar of twintig jaar oud is: wij zorgen ervoor dat hij er weer als nieuw uitziet. Naast schuren, plamuren, primeren en aflakken, is behandelen van osmose ook een onderdeel van ons werk. En ook het aanbrengen van preventiesystemen waarmee u osmose kunt voorkomen. Mochten onderdelen aan vervanging toe zijn, dan verzorgen we dat ook. Hetzelfde geldt voor eventuele technische aanpassingen aan uw vaartuig.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om onderhoud en winterstalling te combineren. In de winter voeren we de gewenste onderhoudswerkzaamheden uit en aan het begin van het seizoen krijgt u uw boot vaarklaar afgeleverd.

Heeft u vragen? Komt u gerust bij ons langs om te zien hoe en waar werken. Voor aanvragen van een offerte kunt telefonisch contact met ons opnemen.

​Hier is de link naar de site: KOOISTRA JACHTSCHILDERSBEDRIJF

Winterstalling

Voor al onze mogelijkheden, tarieven en gegevens over winterstalling verwijzen we u graag door naar onze speciale website: KOOISTRA WINTERSTALLING

Ulbe Twijnstrawei 22-A
​8491 CD Akkrum

procincies:
Friesland
categorie├źn:
Jachthavens, Campings, Stalling
Jachtschilder, Jachtcleaning, Stoffeerderij