Jachtbouw Loedeman

Op het Jachtcenter in Elburg, met zijn uitstekende facaliteiten is Jachtbouw Loedeman gevestigd. Naast onze uitgebreide watersportwinkel hebben wij een schitterende werkplaats. In deze werkplaats kunne wij schepen tot 30 meter, met een maximum gewicht van 100 ton plaatsen. Vanaf onze werkvloer kunnen direct op de schepen om daar onze werkzaamheden uit te voeren.

Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren

De geschiedenis van Jachtbouw Loedeman

In 1978 starte Dhr. A. Loedeman op Jachtcenter Elburg met de bouw van de Gouwzee. De Gouwzee, een ontwerp van Pieter Beeldsnijder bouwde hij daarvoor ook al bij Jachtwerf Petersen in Harderwijk. Na de bouw van 2 schepen is Jachtbouw Loedeman zich gaan richten op reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen. Dit kwam ondermeer door de snelle groei van Jachtcenter Elburg. Naast reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen bouwt Jachtbouw Loedeman nog steeds complete casco's af. Het interieur van een schip kan op veel verschillende manieren worden afgebouwd. Bij Jachtbouw Loedeman heeft de klant wat dat beteft ook alle vrijheid. De ideeën van de klant in combinatie met de jaren lange ervaring van Jachtbouw Loedeman zorgt voor een schitterend resultaat.

Nieuwbouw van uw schip

Vanaf de oprichting van Loedeman Jachtbouw hebben wij ons al bezig gehouden met de afbouw van een compleet schip. In de meeste gevallen had de eigenaar al een ontwerp, en aan de hand van dit ontwerp het casco al laten bouwen.

Als u een schip wilt laten bouwen geheel naar uw eigen wensen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Samen met u zoeken wij een ontwerper die het schip tekent en engineerd. Daarna kunnen wij uw schip bouwen, al dan niet onder begeleiding van de ontwerper.

Watersportwinkel Elburg

BIJ EEN BESTELLING BOVEN DE € 200,00 BETAALT U GEEN VRACHTKOSTEN!

Onze website bestaat uit twee delen. U bent op dit moment op het gedeelte van onze watersportwinkel. In onze watersportwinkel hebben wij een keur aan watersportartikelen. Of u nu op zoek bent naar een boutje of een schroefje of u wilt een compleet navigatiesysteem wij zijn u graag van dienst.

Door onze jaren lange ervaring zijn wij goed in staat u van gedegen advies te voorzien. Bij onze leveranciers volgen wij regelmatig trainingen. Dit zorgt er voor dat ons personeel steeds op de hoogte is van de nieuwste feiten.

Ook in onze goed gevulde webshop kunt u terecht voor al uw watersportartikelen. Mocht u nog vragen hebben over een product of mocht er iets niet in de webshop staan. Stel uw vraag of plaats uw bestelling via de mail en helpen u graag verder.

​Hier is de link naar de website: JACHTBOUW LOEDEMAN

Interieur

portfolio