Nautic Stroobos

Dit bedrijf is als familiebedrijf gestart in 1992 waarmee een start is gemaakt als bedrijf die producten en service levert aan beroeps- en pleziervaart. Inmiddels is het bedrijf in handen van de nieuwe generatie om dezelfde koers te varen zoals het bedrijf ooit is gestart.

Een klein bedrijf betekent vaak ook grote betrokkenheid en dat maakt de sfeer zo ontzettend goed. Een goede werksfeer en plezier hebben in wat we doen is voor ons erg belangrijk. Dit komt met name het resultaat ten goede en dat is waar het vaak om draait. Wij betrekken dan ook graag de klanten in ons werk waardoor wij ook beter kunnen begrijpen wat de wensen zijn. Om u als klant goed te kunnen helpen hebben we allemaal onze eigen functie binnen het bedrijf.

Pleziervaart

Sinds 1992 leveren wij producten en diensten aan de pleziervaart. Vanwege onze achtergrond uit de beroepsvaart zijn onze oplossingen vaak net iets robuuster en duurzamer. De diensten die wij leveren kunt u vinden op deze pagina.Zowel de hijskraan als de botentrailers zijn ons eigendom waardoor wij onze service flexibel kunnen aanbieden.

Onze werf biedt de volgende mogelijkheden:

  • Hijswerk tot 20 ton

  • Winter- en zomer stalling

  • Schilderloods

  • Stralen van constructies en casco's tot 16 meter

Winkel

Vanuit onze winkel kunnen wij u ook van dienst zijn van alle jacht- en scheepsbenodigdheden.

Levering en plaatsing van installaties zoals: boegschroeven dieptemeters roersystemen motoren acculaders/omvormers

Leveren van onder andere: generatorsets (ook inruil!) schotelantennes, GPS kompas, marifoons verf, kwasten, verdunningsmiddelen touw, wrijfhouten, schijnwerpers accu’s, acculaders, omvormers, start/stop automaten olie, olie– en gasoliefilters, vet schakelkasten etc.

Hier is de link voor meer informatie: NAUTIC STROOBOS