Over No Limit Ships

Bij No Limit Ships verstaan we ons vak. En méér dan dat. Wij begrijpen uw wensen en hebben de kennis en ervaring om deze naar de specificaties van uw toekomstige jacht te vertalen. U ziet dit in de ontwerpen en afwerking van zowel onze functionele en robuuste werkschepen als exclusieve en comfortabele jachten. Samen met u bouwen wij uw perfecte schip met een eigen No Limit Ships signatuur.

Een bedrijf gericht op innovatie

Ons team droomt jachtbouw. Zo zijn wij gedreven om de laatste technieken en noviteiten te integreren in onze productontwikkeling en passen we deze toe in onze ontwerpen. Door korte lijnen tussen bouw en productontwikkeling blijven we scherp en flexibel en kunnen we innovaties snel doorvoeren. Dat weten onze veeleisende klanten uit de professionele markt die dit terug zien in de uiterst zeewaardige No Limit modellen. Maar ook weten opdrachtgevers als de wetenschapper Wubbo Ockels ons te vinden voor maatwerk, zoals bij de bouw van de vooruitstrevende Ecolution.

Onze betrokkenheid met u

Wij streven naar perfectie. Dat wil zeggen dat wij ook nadat uw schip is opgeleverd, u een uitgebreide en adequate service bieden. Tevredenheid en mobiliteit van onze klanten is onze grootste prioriteit, wáár onze klant zich ook bevindt. Zo zorgen wij ervoor dat u de vrijheid voelt om te gaan waar en wanneer u maar wilt. Want onze modellen bieden u ‘so much to explore’.

Onze geschiedenis

Opgericht in 1996 in Groningen vanuit een duidelijke doelstelling. De grondleggers van No Limit Ships wilden een schip ontwikkelen dat extreem zeewaardig, veilig en comfortabel is. Een schip dat te allen tijde uit kan varen. Een schip ‘zonder grenzen’.

We kunnen gerust stellen dat we daarin zijn geslaagd. No Limit Ships is inmiddels een gerenommeerde naam die staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en comfort.

De eerste No Limit 1500 staat aan de basis van volgende No Limit modellen, elk met haar specifieke eigenschappen. Sinds 2006 heeft de professionele markt de veelzijdigheid van dit model ontdekt. Sindsdien bouwen we de No Limit ook voor de veeleisende professionele markt. De modellen worden gebruikt in de meest extreme omstandigheden en moeten derhalve voldoen aan zeer hoge certificering- en kwaliteitseisen.

Uitgebreide ervaring binnen de professionele markt passen wij toe in de No Limit modellen voor de pleziervaart, de Citation en de Blauwe Stad modellen. Zo bewaken en versterken wij onze naam op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid die wij sinds 1998 hebben opgebouwd.

​Hier is de link naar de site: NO LIMIT SHIPS B.V.

Den Helder No Limitships Vaardagen 2011E.J.Bruinekool Fotografie Hilversum  Copyright naamsvermelding verplicht lid NVJ. Berlagelaan 62, 1222JZ,  Hilversum, Nederland, tel. 31(0)356850950, fax. 31 356479199 Den Helder No Limitships Vaardagen 2011E.J.Bruinekool Fotografie Hilversum  Copyright naamsvermelding verplicht lid NVJ. Berlagelaan 62, 1222JZ,  Hilversum, Nederland, tel. 31(0)356850950, fax. 31 356479199

bs880-ext-129 28a