RS Service

Welkom bij RS-Service te Zwartsluis.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de watersport en industrie staan service en kwaliteit hoog in ons vaandel.

Tuigerij

Vanuit onze tuigerij kunnen wij u een scala aan producten en diensten aanbieden. Onder andere het verzorgen van uw complete tuigage, het monteren van rolrevers, vernieuwen van vallen of een complete refit van uw mast/giek. Ook beschikken wij over een mobiele werkplaats.

Staand want
Wij verwerken diverse soorten RVS. kabels waaronder 1 x 19, 7 x 7, 7 x 19 en dyform. Vanaf 1mm tot 16 mm kunnen wij in onze werkplaats verwerken (mobiel tot 10mm.) Graag adviseren wij u over een inspectie en eventuele vervanging van uw staand want.

Lopend want
Het vervangen van uw lopend want kan vrijwel direct gebeuren. We hebben een groot assortiment touwwerk in voorraad. Wij werken o.a. met de bekende merken Gleistein, U-rope, Langman,etc. Alles kan vakkundig worden voorzien van splitsen, takelingen etc. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

Rolreefsystemen
Voor elk schip kunnen wij een passende offerte maken voor een rolreefsysteem. Wij leveren o.a. Furlex, Facnor, Profurl en Plastimo.

Tevens leveren en monteren wij:
* Deck lay-outs
* Railingen
* Lieren, stoppers etc.


Industrie/architectuur
Ook voor de industriële markt hebben wij onze sporen verdiend. Regelmatig leveren wij kabels voor grote tentkappen, trappen t.b.v. onder andere voetbalstadions en dierentuinen.

Graag verwelkomen wij u in onze tuigerij.

Grote Kranerweerd 63-1
8064 PE Zwartsluis

Hier is de link naar de site: RS SERVICE


Grote Kranerweerd 6-D
8064 PE Zwartskuis

procincies:
Overijssel
categorie├źn:
Zeilmakerijen, Technische bedrijven, Jachtbetimmeringen