Full-service watersportbedrijf

Sailcentre Makkum is een allround en full-service watersportbedrijf en al ruim 35 jaar een vertrouwd adres voor u en uw schip. Sinds de zomer van 2010 staat ze onder nieuw management, met een vriendelijke, professionele benadering. Alle werkzaamheden worden door een vast team van ervaren medewerkers uitgevoerd. De werf is goed toegerust en heeft actuele kennis van de belangrijkste disciplines zoals installatie, reparatie en onderhoud.

Team Sailcentre Makkum
Voordelen Sailcentre Makkum
  • Polyester & gelcoat reparatie
  • Motoren-service & onderhoud
  • Installatie-techniek & electronica
  • Jachtbetimmering & refit
  • Jachtservice op locatie

Jachtservice, onderhoud en reparatie

Onze werf is goed geoutilleerd en de medewerkers hebben actuele kennis van de belangrijkste disciplines. Naast de 60 ligplaatsen in onze haven verzorgen wij: schadeherstel, polyester en gelcoat-reparaties, motoren service en onderhoud. Elektrische installaties en ook complete refit van uw jacht kunnen we voor u verzorgen. Samen maken we een plan en een begroting om uw jacht weer geheel up-to-date te brengen. Uitgesmeerd over meerdere jaren? Het kan.
Bovendien verlenen we, eventueel, jachtservice in de andere havens van Makkum. Verder beschikken we over een mast- èn portaalkraan (max.20 ton), en kunnen we uw schip bij ons stallen. Als makelaar/bemiddelaar verkopen we diverse (zeil)boten en hebben we veel ervaring met het merk Comfortina . Tot slot zijn wij gecertificeerd Raymarine installatiedealer.

Kortom, met onze ervaring en kundige medewerkers, hebben we veel kennis in huis om uw meest voorkomende problemen aan boord op te lossen. Ons vaste, gekwalificeerde team biedt u jachtservice van formaat en streeft naar 100% klanttevredenheid, zo willen wij onze ambities waarmaken en zijn we u graag van dienst!

Hier is de link naar de site: SAILCENTRE MAKKUM