Suydersee Verzekeringen,

Voor de meeste mensen is het bezitten van een pleziervaartuig een droom die uitkomt. U heeft lang gezocht naar dit vaartuig en nu moet het ook goed verzekerd worden. Een verzekering die geheel aangepast kan worden aan uw wensen.

Suydersee Verzekeringen is een bedrijf wat zich vooral heeft gespecialiseerd in de watersport. Het kantoor is sinds kort gevestigd in Medemblik. Nog steeds pal aan het water, direct bij het IJsselmeer.

Wij kunnen ‘alles wat vaart en drijft verzekeren’. Dus ook voor de verzekering van uw zeiljacht, zeilboot, woonboot, speedboot, motorjacht maar ook uw catamaran of jetski, bent u bij ons aan het goede adres.

‘De klant staat voorop’

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven. Wat wij bieden is kennis, kunde en snelheid en scherpe tarieven.

› Persoonlijk advies

› Duidelijkheid

› Klant staat voorop

› Persoonlijk contact

› Expert in watersportverzekeringen

› 6 dagen per week geopend

› Bij calamiteiten: 24 uur per dag bereikbaar

Hier is de link naar de site: SUYDERSEE VERZEKERINGEN