Terra Nautic

Camping en Jachthaven Terra Nautic ligt aan de Oever van de Overijsselse Vecht, op zo’n vier kilometer van Zwolle. U vindt hier rust, ruimte en natuur. Met een boomgaard, speelfaciliteiten en ruime, netjes onderhouden plaatsen is Terra Nautic hét toevluchtsoord voor jong en oud. Bovendien is de camping zeer in trek bij sportvissers, watersportliefhebbers, wandelaars en fietsers.

Ditect naast onze camping ligt de netjes onderhouden jachthaven. Deze jachthaven beschikt over een boothelling, plek om de trailer te parkeren en ligplaatsen met een lengte van maar liefst veertien meter. Bovendien ligt de jachthaven direct aan rivier de Vecht. Deze rivier heeft een rechtstreekse verbinding met het merengebied van Noord West Overijssel en Friesland. Daarnaast is het IJsselmeer vanaf Terra Nautic bereikbaar zonder sluizen.

Terra Nautic beschikt over een eigen watersportwinkel. Hier kunt u terecht voor trailers, motoren, accu’s zwemvesten en allerhande watersportartikelen. Ook voor de aanschaf van een boot bent u bij ons aan het juiste adres. Waarom u juist bij ons zou kopen? Omdat wij zeven dagen per week bereikbaar zijn, ook als zich op zaterdagavond plotseling een probleem voordoet. Bovendien verkopen wij alles met garantie

Hier is de link naar de site: TERRA NAUTIC ZWOLLE

Vechtdijk 1
8035 PA Zwolle

procincies:
Overijssel
categorie├źn:
Jachthavens, Campings, Stalling
Watersport- en kledingwinkels