Watersport Twee Provincien

Prettig varen, stallen en onderhoud: Watersport Twee Provinciën te Leeuwarden

Het bedrijf Watersport Twee Provinciën in Leeuwarden is in het begin 2013 overgenomen door Sytze en Greta Kooi. Sytze heeft veel ervaring in de watersport, hij was 12 jaar schipper/eigenaar van een 35 meter zeilend charterschip en was 13 jaar samen met zijn vrouw Greta eigenaar van Yachtcharter Sneek, een motorbootverhuur bedrijf met bijna 30 motorjachten in haar vloot.

Daarnaast werd ook een platbodem verhuur bedrijf onder de naam Sailcharter Sneek geëxploiteerd met een vloot van 19 schepen.

De lokatie Watersport Twee Provinciën wordt nu langzamerhand ontwikkeld tot een allround watersportcentrum.

U kunt namelijk bij hen buiten en binnen stallen, DHZ loodsen huren, en allerhande werkzaamheden rond u schip laten uitvoeren.

Sinds 2014 kunt u ook vanuit deze lokatie kleine platbodem jachten huren en is het boekingkantoor van Sailcharter Friesland hier gevestigd. De platbodemverhuur zonder schipper hebben wij in 2017 verkocht en wij bieden vanuit onze lokatie nu een 22.50 meter lange Stevenaak voor zeilvakanties aan. Dit schip, de AALTJE ENGELINA, biedt ruimte aan max. 12 gasten. Elk jaar zijn er ook tochten voor individuele aanmeldingen om mee te zeilen. Sinds 2015 kunt u vanuit deze lokatie ook nog eens en motorjacht voor en prachtige vaarvakantie in Friesland en Groningen huren. Dit doen ze onder de merknaam Yachtcharter Leeuwarden.

Voor meer informatie: WATERSPORT TWEE PROVINCIËN

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst