Yacht Electronics Rimare Sneek

Rimare B.V. is sinds 1989 gevestigd aan de Oude Oppenhuizerweg 89 te Sneek.

Rimare B.V. verzorgt al meerdere jaren, gezamenlijk met seriebouwers en jachtwerven, de totaal oplossing voor navigatie-apparatuur, energie-pakketten, verwarmingssystemen en airconditionsystemen t.b.v. de eindgebruikers.

pandVaak worden deze diensten ingezet als de eindgebruiker tezamen met de werf geen beslissing kan nemen welke combinatie van navigatie-apparatuur of overige pakketten er aangeschaft zal moeten worden.

Verder verzorgt daarna Rimare ook de leveringen aan de werf voor deze pakketten en eventueel de advisering van de technische inbouw.

Daarnaast heeft Rimare ook een gedegen en kundige Technische Dienst op het gebied van electronica, verwarming, en elektro reparatie's. Voor diverse importeurs verzorgt Rimare ook de afhandeling van garantiegevallen bij nieuw ingebouwde apparatuur. Dit houdt in dat deze actie's kort bij huis blijven, de werf en consument hoeven niet terug naar de importeur. Voor de werf en de consument houdt dit in dat ze snel geholpen kunnen worden, er hoeft niets opgestuurd te worden en de wachttijden zijn daardoor enorm beperkt, óók buiten kantooruren en op zaterdag.

Het team van Rimare heeft zich de afgelopen jaren van bijzonder veel vakkennis voorzien en niet alleen van één merk en type maar is thuis op velerlei fronten.

showroom 03Een van de sterke krachten is, de jarenlange ervaring met diverse soorten Autopiloten, Radars, Plotters en overige navigatiehulpmiddelen welke de laatste jaren nogal behoorlijk aan verandering onderhevig zijn geweest op zowel technisch als gebruikersgebied.

Boven alles heeft Rimare naast deze electronicaservice een geheel afzonderlijke Technische Dienst voor de Webasto verwarmingssystemen, hete lucht of waterverwarming al dan niet met geintergreerde boilersystemen of airconditionsystemen. Ook deze Technische Dienst heeft zeer gedegen kennis én de juiste gereedschappen in huis om de consument/werf snel van goede service/garantieafhandeling te voorzien.

Niet alleen de kennis van bovengenoemde apparatuur is bij ons onder dak maar óók de kennis van navigeren zoals het uitzetten van waypoints, routes, etc. etc. en wat men zoal meer kan met deze apparatuur.

Hetzelfde geldt voor de verwarmingssytemen en airconditioning, welk vermogen en welk systeem zouden wij in ons schip moeten gaan plaatsen.

Om onze kennis op peil te houden, en om u goed te kunnen adviseren, wordt er ieder jaar de nodige tijd besteed aan trainingen en cursussen. Hiermee maken we ons de nieuwste technieken en apparatuur weer eigen.

Hier volgt de link naar de site: YACHT ELECTRONICS RIMARE

doek

Oude Oppenhuizerweg 89
8606 JC Sneek

procincies:
Friesland
categorie├źn:
Zeilmakerijen, Technische bedrijven, Jachtbetimmeringen