Zeilmakerij Couperus

Zeilmakerij Couperus levert alle canvasproducten voor uw boot. Met alleen de beste materialen en goede service staan wij garant voor een hoogwaardig product.

Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Woudsend, Zuid-West Friesland en ver daarbuiten. ​

Ligplaatsen voor de deur en verwarmde loods

Uw boot kan kosteloos bij ons in de haven liggen of in de werkloods staan terwijl wij aan uw boottent werken. ​ ​

Wilt u informatie over bijvoorbeeld een nieuwe tent op uw boot of bent u benieuwd hoe wij te werk gaan kijk dan op deze site of kom bij ons op de zeilmakerij langs. Hier kunt u zien hoe een ambacht uitgevoerd wordt. U bent van harte welkom!

Onze ervaren zeilmakers maken alle canvasproducten aan uw boot, zoals sprayhoods, kuipkleden en wintertenten. Maar we verzorgen ook (spoed)reparaties aan uw tent. Naast boottenten maken we ook terrasoverkappingen, hoezen en kleden in alle gewenste kleuren en maten. Met alleen de beste materialen en goede service staan we garant voor een hoogwaardig product. ​

Midstraat 59

Onze eerste klanten kennen nog ons eerdere pand in de gezellige winkelstraat van Woudsend, Midstraat nummer 59. Hier zijn we in 1995 begonnen. Omdat we uit ons jasje groeiden zijn we in 2005 verhuisd naar het huidige adres. Een bijkomend voordeel was ook de parkeergelegenheid en de beschikking over ligplaatsen voor de deur.

Boot Holland

Elk jaar zijn we (in begin februari) te vinden op Boot Holland in Leeuwarden.

Hier is de link naar de site: ZEILMAKERIJ COUPERUS