BOOT Düsseldorf 2023

Boot Düsseldorf is al 53 jaar de thuishaven voor de internationale watersport. Het biedt van 21 – 29 januari 2023 varen in al zijn facetten en heeft alle topmerken aan boord. Zowel zeilers als motorbootvaarders vinden hier een uitgebreid aanbod, van instap- en bijbootjes tot luxe jachten. Duiken, surfen, peddelen en vissen staan ook op de beurs in de schijnwerpers.

Met de innovatieve en technisch hoogstaande producten van de exposanten is boot Düsseldorf het internationale innovatieplatform voor de sector en – afgezien van de pandemische onderbreking – elk jaar in januari het startsein voor het nieuwe watersportseizoen. Met zijn uitgebreide aanbod aan toeristische producten in de bestemming zee voor vakantie en sport op, aan en in het water, trekt het alle mensen aan die hun vrije tijd willen doorbrengen aan zee, rivieren en meren.

Aantrekkelijke podiumprogramma’s met interessante partners uit de branche, het nieuwste watersportaanbod en een eersteklas mix van workshops en meetings voor zowel vrijetijdssporters als experts maken de beurs wereldwijd uniek. Boot Düsseldorf is ook in 2023 weer het eerste adres voor zowel de watersportliefhebbersfamilie als de internationale experts.

Beekhuis Yachtbrokers op Boot Düsseldorf

Na twee jaar onderbreking mogen we weer. Beekhuis Yachtbrokers heeft weer een wand gehuurd op de stand van Yachtfocus alwaar het komplete aanbod wordt gepresenteerd. Het standnummer is: Hal 5 / B 01

Voor meer informatie: BOOT DÜSSELDORF 2023

  • ± 1 minuut