Hiswa te Water 2022


BELEEF HET OP HISWA TE WATER

Sinds 2018 vindt de Hiswa te Water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, plaats in de Batavia Haven in Lelystad. Na twee goedbezochte edities (2018 en 2019) in deze bekende, centraal gelegen watersportplaats kwamen de bekende coronamaatregelen. De fysieke 2020 & 2021-edities moesten plaats maken voor online varianten.

In 2022 is de Hiswa te Water terug!

En hoe! Vele botenbouwers, dealers en aanbieders van watersport gerelateerde producten en diensten schreven zich reeds in en bereiden zich voor op een spetterende show van 31 augustus tot en met 4 september 2022 in Lelystad.

Terugblik naar 2019: groot succes

Met bijna 30.000 bezoekers en een uitstekende sfeer was de tweede editie in Lelystad in 2019 wederom een groot succes te noemen. Op de kade en de steigers van de Batavia Haven gonsde het van de positieve berichten. De nieuwe locatie, de indeling van de haven, de aankleding, het brede aanbod aan boten, de diversiteit aan kade exposanten en natuurlijk het proefvaren, alles leek bij te dragen aan een positieve sfeer.

Tijdens de 36ste editie van de Hiswa te Water werden in totaal 320 nieuwe boten getoond. Het gevoel op de steigers was niet alleen goed, ook op het gebied van verkoop waren er optimistische geluiden te horen. Zo werden er op de eerste dag van de beurs al boten verkocht en ging er voor velen een volle agenda opvolgafspraken mee naar huis.

Op naar een fenomenale 2022-editie

De 37ste editie van de Hiswa te Water zal in 2022 plaatsvinden in, natuurlijk, Batavia Haven Lelystad. De haven zal dan weer worden omgetoverd tot het walhalla voor ieder type watersporter.

Voor meer informatie: HISWA TE WATER 2022

Beekhuis Yachtbrokers op de Hiswa Te Water 2022

Wij zetten onze traditir gewoon voort. Beekhuis Yachtbrokers is ook dit jaar met een presentatie van het volledige bestand te vinden op de stand Yachtfocus. Het standnummer is: E02/KB88.

  • ± 1 minuut