Willem Beekhuis

Wie is Beekhuis Yachtbrokers?


Mijn naam is Willem Beekhuis en heb ruim 25 jaar ervaring in de jachtmakelaardij. In 2015 ben ik Beekhuis Yachtbrokers begonnen. Terugkijkend mag ik stellen dat Beekhuis Yachtbrokers is een vaste speler in de markt geworden, zowel voor verkopers als kopers.   

In 2018 hebben we maar liefst 38 motor- en zeiljachten verkocht en 54 jachten nieuw voor de verkoop binnengehaald; Kortom een zeer succesvol jaar.

Sinds 2015 hebben we jachten verkocht aan kopers uit maar liefst 12 landen.

Het aanbod is zeer gevarieerd met zowel zeil- als motorjachten, klassieke jachten en fraaie rond- en platbodems.

Na meer dan 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse jachtmakelaardijen vond ik het tijd om een eigen makelaardij te starten. In Beekhuis Yachtbrokers heb ik mijn ervaringen verwerkt om tot een betere en klantgerichte formule te komen.

De speerpunten van Beekhuis Yachtbrokers:

  • Bij Beekhuis Yachtbrokers zullen de gelden van de (ver)koop-transactie lopen via de rekening van de Stichting Derdengelden Hiswa Vereniging en niet via een Derdenrekening van de makelaar zelf!

  • De vraag naar gebruikte motor- en zeiljachten trekt aan, echter de vraagprijs bepaalt nog steeds of de markt het jacht oppikt. Het bepalen van een realistische prijs blijft van het grootste belang. Vindt de markt het motor- of zeiljacht te duur dan volgen er geen bezichtigingen en al helemaal geen bieding.. 

  • De nieuwe tijd eist dat er intensiever met zowel koper als verkoper gecommuniceerd wordt over het betreffende zeil- of motorjacht. Dit betekent dat het bestand maximaal uit zo’n 40 motor- en zeiljachten zal bestaan. We verkopen zo'n 30 motor- en zeiljachten op jaarbasis; dit is een fraai percentage van het aantal aangeboden jachten. Dit kan alleen door middel van regelmatig contact met de eigenaren.

  • Beekhuis Yachtbrokers werkt op basis van 'No Cure, No Pay'. Dit betekent voor de eigenaar: géén verkoop, géén kosten  

  • De jachten moeten toonbaar zijn. Beekhuis Yachtbrokers houdt de motor- en zeiljachten van binnen en buiten schoon om ze te allen tijde te kunnen tonen aan potentiële kopers.

 

Wilt u deskundig koop- of verkoopadvies voor de aan- of verkoop van een motorjacht of zeiljacht bent u bij Beekhuis Yachtbrokers aan het juiste adres!

 

   

Kantoor Beekhuis Yachtbrokers:

Meidoornlaan 8
7875 BM  Exloo

 

Kamer van Koophandel: 61 46 85 68

Realistisch

Bij u aan boord geven wij een markt- gerelateerd prijsadvies af en bespreken we de te voeren verkoopstrategie...
Lees verder...

Transparant

Beekhuis Yachtbrokers biedt een tweetal mogelijkheden ten aanzien van de te berekenen provisie. Beide op basis van 'No Cure No Pay'...
Lees verder...

Zekerheid

De koopsom, verdeeld over een aanbetaling en restbetaling, zal worden gestort op het bankrekeningnummer van de Stichting Beheer Derdengelden Hiswa Vereniging....
Lees verder...

Full-service

Geen verkoophaven, echter wèl volledige service voor uw jacht op de eigen ligplaats...
Lees verder...