Wie is Willem Beekhuis?

Mijn naam is Willem Beekhuis en heb ruim 27 jaar ervaring in de jachtmakelaardij. In 2015 ben ik Beekhuis Yachtbrokers begonnen. Na 6 jaar mag ik stellen dat Beekhuis Yachtbrokers een vaste speler in de markt is, zowel voor verkopers als kopers.

In 2020 hebben we maar liefst 40 motor- en zeiljachten geleverd (waaronder een voormalige reddingboot) en 43 jachten nieuw voor de verkoop binnengehaald; Kortom een zeer succesvol jaar. Deze cijfers geven aan dat de verkoophaven van tegenwoordig internet is.

Een goede presentatie op internet is een absolute vereiste om kopers aan boord te krijgen. De reacties uit de markt op onze internetpresentatie zijn zeer lovend. De nieuwe, veel snellere, site is sinds september 2020 in de lucht. De grootste vernieuwing zijn de plattegronden gekoppeld aan de 360 graden foto's.

Met het adverteren op vele buitenlandse sites hebben wij een wereldwijd bereik. Sinds 2015 hebben we jachten verkocht aan kopers uit maar liefst 14 landen.

Het aanbod is zeer gevarieerd met zowel zeil- als motorjachten, klassieke jachten, fraaie rond- en platbodems en zo nu en dan een voormalig beroepsvaartuig..

De speerpunten van Beekhuis Yachtbrokers:

  • Bij Beekhuis Yachtbrokers zullen de gelden van de (ver)koop-transactie lopen via de rekening van de Stichting Derdengelden Hiswa Vereniging en niet via een Derdenrekening van de makelaar zelf!

  • De vraag naar gebruikte motor- en zeiljachten trekt aan, echter de vraagprijs bepaalt nog steeds of de markt het jacht oppikt. Het bepalen van een realistische prijs blijft van het grootste belang. Vindt de markt het motor- of zeiljacht te duur dan volgen er geen bezichtigingen en al helemaal geen bieding..

  • De nieuwe tijd eist dat er intensiever met zowel koper als verkoper gecommuniceerd wordt over het betreffende zeil- of motorjacht. Dit betekent dat het bestand maximaal uit zo’n 50 motor- en zeiljachten zal bestaan. We verkopen een kleine 40 motor- en zeiljachten op jaarbasis; dit is een fraai percentage van het aantal aangeboden jachten. Dit kan alleen door middel van regelmatig contact met de eigenaren.

  • Beekhuis Yachtbrokers werkt altijd op basis van 'No Cure, No Pay'. Dit betekent voor de eigenaar: géén verkoop, géén kosten

  • De jachten moeten toonbaar zijn. Beekhuis Yachtbrokers houdt de motor- en zeiljachten desgewenst van binnen en buiten schoon om ze te allen tijde te kunnen tonen aan potentiële kopers.

Wilt u deskundig koop- of verkoopadvies voor de aan- of verkoop van een motorjacht of zeiljacht bent u bij Beekhuis Yachtbrokers aan het juiste adres!

Kantoor Beekhuis Yachtbrokers:
Meidoornlaan 8
7875 BM Exloo

Kamer van Koophandel: 61 46 85 68
BTW nummer: NL002151802B02

Onze speerpunten