Wie is Willem Beekhuis?

Mijn naam is Willem Beekhuis en heb meer dan 30 jaar ervaring in de jachtmakelaardij. In 2015 ben ik Beekhuis Yachtbrokers begonnen. Ook in 2023 waren wij een vaste speler in de markt, zowel voor verkopers als kopers. Afgelopen jaar 2023 hebben we jachten verkocht van Norddeich tot Nijmegen.

In 2023 hebben we ruim 40 motor- en zeiljachten verkocht. In 2023 hebben we 55 jachten nieuw voor de verkoop binnengehaald; Kortom weer een zeer succesvol jaar. Deze cijfers geven aan dat de verkoophaven van tegenwoordig internet is.

Een goede presentatie op internet is een absolute vereiste om kopers aan boord te krijgen. De reacties uit de markt op onze internetpresentatie zijn zeer lovend. De nieuwe, veel snellere, site is sinds september 2020 in de lucht. De grootste vernieuwing is de plattegrond gekoppeld aan de 360 graden foto's van het betreffende vertrek. Ook het plaatsen van video's behoort tot de mogelijkheden.

Met het adverteren op vele buitenlandse sites hebben wij een wereldwijd bereik. Sinds 2015 hebben we jachten verkocht aan kopers uit maar liefst 15 landen.

Het aanbod is zeer gevarieerd met zowel zeil- als motorjachten, klassieke jachten, fraaie rond- en platbodems en zo nu en dan een voormalig beroepsvaartuig..

De speerpunten van Beekhuis Yachtbrokers:

  • Bij Beekhuis Yachtbrokers zullen de gelden van de (ver)koop-transactie lopen via de rekening van de Stichting Derdengelden Hiswa Vereniging en niet via een Derdenrekening van de makelaar zelf!

  • De vraag naar gebruikte motor- en zeiljachten is groot, echter de vraagprijs bepaalt nog steeds of de markt het jacht oppikt. Het bepalen van een realistische prijs blijft van belang. Vindt de markt het motor- of zeiljacht te duur dan volgen er geen bezichtigingen en al helemaal geen bieding..

  • Beekhuis Yachtbrokers werkt altijd op basis van 'No Cure, No Pay'. Dit betekent voor de eigenaar: géén verkoop, géén kosten

  • De jachten moeten toonbaar zijn. Beekhuis Yachtbrokers houdt de motor- en zeiljachten desgewenst van binnen en buiten schoon om ze te allen tijde te kunnen tonen aan potentiële kopers.

Wilt u deskundig koop- of verkoopadvies voor de aan- of verkoop van een motorjacht of zeiljacht bent u bij Beekhuis Yachtbrokers aan het juiste adres!

Kantoor Beekhuis Yachtbrokers:
Meidoornlaan 8
7875 BM Exloo

Kamer van Koophandel: 61 46 85 68
BTW nummer: NL002151802B02

Onze speerpunten