Alleen gevaccineerde of herstelde bezoekers op Boot Düsseldorf 2022

Van 22 tot 30 januari 2022 komen watersporters vanuit heel Europa samen op Boot Düsseldorf. Met het oog op deze grootste watersportbeurs ter wereld heeft Messe Düsseldorf haar hygiënemaatregelen opnieuw aangepast. De belangrijkste vernieuwing is de invoering van de 2G-regeling voor bezoekers. Hiermee mogen alleen gevaccineerde of herstelde personen de beurshallen betreden.

De 2G-regeling is onderdeel van de nieuwe set maatregelen van de regeling van Nordrhein-Westfalen. Bezoekers van de beurs worden hierop gecontroleerd bij de ingangen van het beursterrein. Kinderen tot 15 jaar vallen niet onder de nieuwe regeling.

Veilig beursbezoek

Messe Düsseldorf CEO Wolfram Diener: “Wij zijn zeer goed voorbereid. Dankzij ons PROTaction-concept kunnen wij alle eisen consequent doorvoeren. De maatregelen en vooral de toegangscontroles zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid. Wij bieden exposanten en bezoekers een perfect platform. Ook in Covid-tijden bieden wij ruimte voor informatie-uitwisseling, netwerken en ervaringen. Voor bootfabrikanten en detailhandelaars zal Boot 2022 de marktplaats zijn voor (nieuwe)contacten en presentaties. En tevens de start van het nieuwe seizoen.”

Bezoekers kunnen hun kaarten voor de beurs vanaf nu bestellen in de ticketshop. Meer actuele informatie is te vinden op www.boot.de

  • < 1 minuut