HAMBURG ANCORA YACHTFESTIVAL 2021 geannuleerd

Na uitgebreid overleg met autoriteiten en partners heeft Hamburg Messe und Congress GmbH vandaag besloten het HAMBURG ancora YACHTFESTIVAL, dat oorspronkelijk gepland stond voor 28 tot en met 30 mei 2021 in Neustadt, Holstein, af te gelasten.

Gezien de zeer dynamische ontwikkeling van de pandemie in de afgelopen weken is er geen basis voor een betrouwbare planning. Bovendien verbiedt de huidige versie van de desbetreffende verordening van de deelstaat Sleeswijk-Holstein alle evenementen tot 9 mei. In de huidige situatie is het helaas niet onwaarschijnlijk dat deze verordening ook na die datum van kracht zal blijven.

“We hadden voor 2021 een bruisend jachtfestival voorbereid, inclusief een passend gezondheids- en veiligheidsconcept om de sector eindelijk weer een platform te bieden. Helaas kunnen wij onder de huidige omstandigheden niet garanderen dat wij eind mei 2021 met een dergelijk evenement door kunnen gaan. Bovendien blijft er een onberekenbaar gezondheidsrisico bestaan tijdens de geplande tijd voor het festival,” aldus Bernd Aufderheide, President en CEO, Hamburg Messe und Congress GmbH. “Na zorgvuldige afweging van alle opties hadden we geen andere keuze dan het evenement af te lassen, zij het met grote spijt. Deze beslissing was niet gemakkelijk.”

Hamburg Messe und Congress begint nu met de planning voor het HAMBURG ancora YACHTFESTIVAL 2022 dat van 27 tot 29 mei op dezelfde locatie, de ancora Marina in Neustadt, Holstein, zal plaatsvinden.

Gedetailleerde antwoorden op eventuele vragen in verband met de annulering zijn te vinden op HAMBURG ANCORA YACHTFESTIVAL.

  • ± 1 minuut