Hiswa te water 2021 heeft beursdata aangepast

De voorbereidingen voor de Hiswa te water 2021 zijn in volle gang. Eerder maakte de beursorganisatie bekend de beursdata te willen vervroegen naar augustus. Gezien de omstandigheden hebben zij de beursdata weer terug aangepast naar woensdag 1 tot en met zondag 5 september 2021.

Met het wegvallen van de 2020-editie heeft de organisatie van de grootste in-water botenbeurs van ons land de tijd genomen om over de toekomst na te denken. De 2021-editie belooft niet alleen groter te worden, maar ook van een nog hoger niveau. Er zijn al vele inschrijvingen voor de beurs. Het terug gaan naar de naar de data 1 t/m 5 september geeft meer zekerheid voor het doorgaan van de beurs. Het vaccineren is dan bijna 9 maanden verder en de regelmaat moet dan hopelijk weer terug zijn in ons aller leven.

Tegelijkertijd met de Formule 1

Tot slot is de wijziging van de beursdata opvallend. Waar eerder gesproken werd over de laatste week van augustus, is er toch besloten om de beurs de eerste week van september te organiseren. De verplaatsing van de Formule 1 in Zandvoort van mei naar 3 tot en met 5 september 2021 valt nu weer samen met de beurs. “Natuurlijk blijft het een gegeven dat de Formule 1 op zondag 5 september 2021 zal plaatsvinden maar dat weegt denken wij niet op tegen de voordelen.” aldus beursdirecteur Arjen Rahusen.

De inschrijving voor exposanten zijn is geopend. Bezoekers kunnen in de loop van 2021 hun entreekaarten bestellen.

  • ± 1 minuut