Voorbereidingen Boot Holland in volle gang!

Groen licht voor onze beurzen & evenementen! Meerdaagse evenementen mogen namelijk vanaf 25 september 2021 zonder restricties plaatsvinden! Dit betekent dat de 1,5e meter afstand houden en het dragen van een mondkapje komen te vervallen! Omdat de 1,5e meter afstand wordt losgelaten zal er op dit moment worden gewerkt met het coronatoegangsbewijs of het testen voor toegang. Wij verwachten ook dat deze maatregel later alsnog zal komen te vervallen. Uiteraard brengen wij jullie hiervan op de hoogte als dit zover is. De nieuwe maatregel waarbij we als binnen evenement 75% van de volledige capaciteit aan bezoekers mogen ontvangen is voor ons geen obstakel.

Met deze regel kunnen we het normale bezoekersaantal van Boot Holland per dag met gemak realiseren. Met dit goede nieuws gaan we vol enthousiasme verder met de voorbereidingen van Boot Holland 2022! Het belooft weer een mooie editie te worden!

Nieuwe watersporters

Met de groei van de populariteit van de watersport in het afgelopen jaar, is ook de aanschaf van een eigen boot voor steeds meer mensen een wens geworden. Op Boot Holland kunnen deze potentiële bootbezitters ongedwongen een kijkje nemen onder de waterlijn. Wil jij ook de nieuwste trends spotten op het gebied van watersport? Zet dan Boot Holland 2022 alvast in je agenda!

Beekhuis Yachtbrokers op BOOT Holland

Ook in 2022 zijn wij weer aanwezig met een eigen stand op BOOT Holland. Het zal op dezelfde plaats zijn als in 2020. Het standnummer is: 2102.

  • ± 1 minuut