Heijsman Scheepsexpertise

Heijsman Scheepsexpertise is een EMCI gecertificeerd bureau in het keuren en taxeren van alle soorten vaartuigen. Van pleziervaartuigen als zeil- en motorjachten tot woonarken en beroepsvaartuigen als sleepboten. Aangezien u op deze site terecht bent gekomen heeft u waarschijnlijk een boot of staat u op het punt een boot aan te schaffen.

Aanschaf van een boot

Bij het aanschaffen van een boot is het inschakelen van een expert van groot belang. Het kopen van een boot is immers geen geringe uitgave en dat maakt een weloverwogen aankoop noodzakelijk. Heijsman Scheepsexpertise kan u daarbij met de nodige kennis en ervaring uitstekend van dienst zijn.

Bootbezitter

Als u al een boot heeft kunt u bij Heijsman Scheepsexpertise terecht voor taxaties, inspecties en huiddiktemetingen. Alle mogelijkheden vindt u op de pagina diensten.

Werkgebied

Heijsman Scheepsexpertise is een van de weinige expertisebureaus in het zuiden van Nederland. De locatie van Heijsman Scheepsexpertise is dan ook vooral voor de watersporters onder de grote rivieren een groot pluspunt. Daarbij ligt ook het noorden van België ruimschoots binnen bereik. Uiteraard komt Heijsman Scheepsexpertise ook in andere delen van het land. Met enige regelmaat is Heijsman Scheepsexpertise ook in de zuidelijke landen actief zoals Frankrijk, Spanje en Italië.

Gecertificeerd

Heijsman Scheepsexpertise is door het European Maritime Certification Institute (EMCI) gecertificeerd tot 'EMCI registered maritime specialist ®' en 'EMCI registered yachtsurveyor ®'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Ydo Heijsman zal met plezier uw vragen beantwoorden.

Voor meer informatie: HEIJSMAN SCHEEPSEXPERTISE