Warber Jachtservice

Warber Jachtservice is een allround technisch jachtservicebedrijf. Eigenaren Jaap Vermaning en Watze Nijdam hebben jarenlange ervaring met installatie, reparatie en onderhoud van schepen. Persoonlijke aandacht en een goede service staan hierbij centraal. Ons bedrijf is goed bereikbaar over het water via de staande mast route. Er is een ruime kade en alle faciliteiten.

Het winterklaar maken van een sloep, complete inbouw of refitt van zeewaardige jachten, wij doen het allemaal. Naast de pleziervaart voeren wij ook regelmatig projecten uit in de beroepsvaart.

Als Vetus Premium Dealer kunnen wij u het complete Vetus assortiment leveren en installeren, van oliefilter tot motor, van ruitenwisser tot maatwerk ramen. Naast Vetus leveren en installeren wij diverse andere gerenommeerde merken in de watersport.

Gevestigd in het centrum van de Friese watersport biedt Warber Jachtservice het complete pakket voor uw schip. Door de diverse dealerschappen en samenwerkingsverbanden hebben wij altijd de juiste expertise in huis. Met vakmanschap en persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat ú plezierig kunt varen.

Hier is de link naar de site: WARBER JACHTSERVICE

Singel 10j
9001 XP Grou

procincies:
Friesland
categorie├źn:
Zeilmakerijen, Technische bedrijven, Jachtbetimmeringen